Sursă foto: freepik.com

Ștranduri în Cluj-Napoca și în împrejurimi

Vara este momentul perfect pentru a descoperi piscinele exterioare din Cluj, locuri de relaxare și distracție în oraș sau în împrejurimi. Cu temperaturi ridicate și zile lungi, clujenii și turiștii deopotrivă sunt în căutarea locurilor unde se pot răcori și relaxa. Piscinele din Cluj oferă nu doar șansa de a scăpa de căldura verii, dar și ocazia de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. De la piscine moderne, cu facilități pentru toate vârstele, la locații mai intime și liniștite, Clujul are câte ceva pentru fiecare preferință.  În acest articol îți vom prezenta 5 cele mai atractive piscine exterioare din Cluj.

SunGarden Resort 

Dacă ești din Cluj, cu siguranță ai auzit măcar o dată de zona de spa de la SunGarden, care este una dintre cele mai frumoase spații de relaxare din oraș, datorită piscinei interioare deschisă și pe timpul iernii, dar și pentru serviciile de saună. Pe timpul verii, la SunGarden te poți bucura și de piscină exterioară, dedicată pentru toate vârstele, în mijlocul naturii.

SunGarden Resort se află la 15 km de Cluj-Napoca, în comuna Baciu. Prețul pentru un adult la piscina exterioară, în weekend este de 150 ron, iar pentru copii 60 ron. Pe site puteți descoperi variante de preț și mai accesibile, în funcție de nevoi.

Oxygen Pool & Lounge 

O altă piscină perfectă pentru o zi de relaxare este Oxygen Pool & Lounge, situată în curtea Premier Resort, din Vâlcele, Cluj. La doar 11 km de oraș, această oază de liniște este deschisă în weekend între orele 9:00 și 19:00, oferind o evadare ideală din agitația urbană. Cu 300 de șezlonguri confortabile și trei baruri moderne, piscina asigură un mediu perfect pentru relaxare. Tarifele încep de la 100 RON în timpul săptămânii, iar în această sumă sunt incluse și 50 de puncte valorice pentru consumație.

Înconjurată de natură, locația oferă peisaje deosebite și o atmosferă liniștită, ideală pentru a scăpa de stresul cotidian. Fie că vrei să te bucuri de soare, să înoți sau să savurezi o băutură răcoritoare, Oxygen Pool & Lounge este destinația perfectă pentru o zi de relaxare totală. Mai multe detalii despre piscină puteți descoperi aici.

Grand Hotel Italia 

Grand Hotel Italia vă pune la dispoziție o piscină exterioară încălzită. Perfectă pentru cei care nu doresc să părăsească orașul, piscina este locul ideal pentru a te relaxa și a te răcori în zilele toride de vară. Pe lângă posibilitatea de a înota într-un cadru elegant, poți savura un meniu special cu preparate light și cocktail-uri delicioase.

Piscina este deschisă în timpul sezonului cald de luni până vineri între orele 10:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 și 20:00. Accesul la Grand Hotel Italia este facil, putând ajunge aici și cu autobuzul, linia 21, pe care o poți lua din Piața Mihai Viteazu.

Sun Tropez

La doar 15 km de Cluj, în Sălicea, se află piscina Sun Tropez, o destinație de vis pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii. Complexul dispune de trei bazine, perfect amenajate pentru toate vârstele, și oferă peste 400 de șezlonguri pentru confortul vizitatorilor. De asemenea, Sun Tropez este echipat cu locuri de parcare generoase și un restaurant care servește un meniu divers.

Tarifele sunt accesibile și variate: pentru un adult, prețul este de 60 de lei în timpul săptămânii și 100 de lei în weekend. Copiii cu vârste între 2 și 14 ani beneficiază de tarife reduse, între 40 și 50 de lei, în funcție de zi. Pentru cei care doresc un plus de confort și intimitate, sunt disponibile baldachine la prețul de 250 de lei. Sun Tropez oferă o combinație perfectă de relaxare și divertisment, fiind o alegere ideală pentru o escapadă de o zi aproape de Cluj. Accesul la piscină nu este permis fără rezervare, care se poate face pe site.

Ștrandul Clujana

Clujana se numără printre bazinele cele mai de renume din Cluj, oferind o varietate de opțiuni pentru întreaga familie. Complexul dispune de trei piscine: una pentru adulți, cu o adâncime de 1.56m, una destinată copiilor, având o adâncime de 40cm și dotată cu tobogan și zone de joacă, și una pentru cei mai mici, cu o adâncime de 15cm și facilități de joacă atractive.

Pe lângă bazine, ștrandul Clujana oferă și o terasă spațioasă, precum și un restaurant grill-bar, perfect pentru a savura o masă delicioasă după înot. Tarifele de acces sunt rezonabile, adulții plătesc 50 de lei de luni până vineri și 60 de lei în weekend, în timp ce copiii cu vârste între 2 și 14 ani achită 40 de lei. Cei mici, până în 2 ani, beneficiază de intrare gratuită. Pentru cei care preferă să vină mai târziu, după ora 17:00, sunt disponibile reduceri atractive. Ștrandul Clujana este locul pentru o zi plină de distracție și relaxare în oraș.

Piscinele exterioare din Cluj oferă o varietate de opțiuni pentru relaxare și distracție în timpul verii. De la locuri cu tradiție, cum este Clujana, la locații moderne și elegante precum Grand Hotel Italia sau SunGarden, fiecare piscină aduce un plus de confort pentru toate gusturile. Indiferent dacă preferi să rămâi în oraș sau să faci o scurtă escapadă în natură, Clujul are ceva special pentru fiecare.