Sursă foto: freepik.com

Cele mai bune restaurante în apropiere de Pensiunea Mioval

Restaurantele din Cluj se bucură de o varietate largă de preparate, de la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale de înaltă calitate. Există multe restaurante cu specific românesc, care oferă mâncăruri tradiționale, cum ar fi sarmale, mici, pârjoale, ciorbă de burtă și multe altele. De asemenea, există o mulțime de restaurante internaționale, cum ar fi cele italiene, mexicane, thailandeze, japoneze și chinezești. Dacă sunteți în căutarea unui loc excelent pentru a savura o masă delicioasă în timp ce vă bucurați de frumusețea orașului Cluj-Napoca, atunci citiți articolul potrivit. Vă vom prezenta o selecție atentă a celor mai bune restaurante din zonă, cu meniuri diverse și delicioase. Indiferent de preferințele dvs. culinare, suntem siguri că veți găsi un restaurant pe gustul dvs. în apropierea pensiunii Mioval. Câteva variante veți găsi și aici, unde am pus datele de contact ale celor mai apropiate puncte de mâncare din zona pensiunii.

 

  1. Pizza Piemonte

Pizza în cuptor pe vatră sau cu lemne? Salami, Prosciutto sau Margherita? Oricare dintre acestea sună a fi o alegere sănătoasă și gustoasă pentru voi. Dacă vreți o gustare în timp ce vă relaxați pe terasă sau în camera pensiunii noastre, vă recomandăm să alegeți pizza Piemonte. Au o gamă largă de unde puteți să alegeți ceea ce îți place. Se poate comanda cu livrare la domiciliu sau cu ridicarea personală a comenzii.

Adresă: Strada Corneliu Coposu, nr. 90

Telefon: 0742305065

Orar: Luni-Duminică: 10:00 – 22:00 (Ultima comandă se face la ora 22:00)

 

  1. Stejarul Restaurant&Terasa

Dacă vremea se anunță a fi frumoasă și plină de soare, vă sfătuim să luați masa la Stejarul, un restaurant cu o terasă primitoare. Puțeți servi masa aici, dar ei fac și livrări la domiciliu. Pizza, papanași, burger, șnițel, spaghete, costițe, toate le veți găsi în meniu. Alege ce vi se potrivește!

Adresă: Strada Corneliu Coposu 95, Cluj-Napoca

Telefon: 0740 919 132

Facebook: Stejarul Restaurant&Terasa

Orar: Luni-Duminică: 11:00-00:00

 

  1. Risto Madness

De luni până vineri, cei de la Risto gătesc diferite variante de meniuri ale zilei pentru a vă putea alege ceea ce vă place. Pe site-ul lor veți găsi meniurile zilei în din fiecare zi a săptămânii. Au preparate din porc, pui, ciorbe, supe, dar și alte bunătăți la prețuri accesibile.

Adresă: Strada Giordano Bruno, 1-3, Cluj-Napoca

Telefon: 0720 812 510

Web: Risto Madness House

Program: Luni-Vineri: 09:00-22:00, Sâmbătă: 10:00-21:00, Duminică: 11:00-20:00

 

  1. Claro

Restaurantul vă pune la dispoziție delicii culinare din diverse bucătarii internaționale, într-un cadru plăcut și reconfortant. Claro nu se limitează doar la bucătăriile internaționale, ci oferă și o experiență culinară autentică prin preparatele sale delicioase din bucătăria tradițional românească. Pentru meniul zilei comenzile se preiau prin mesaj pe Facebook sau la numărul de telefon 0783 153 206, în intervalul orar 9:30-14:30.

Adresă: Strada Gării, 19, Cluj-Napoca

Web: Claro

Program: Luni-Vineri: 10:30-15:30, Sâmbătă-Duminică: Închis

 

  1. Restaurant Capriccio

Primul Bistro din Cluj-Napoca te așteaptă cu brațele deschise într-un decor special, plin de arome, culori și pasiune. Aceștia au un meniu variat și plin de mâncăruri savuroase care o să vă facă să vreți să vă întorceți și a doua oară la ei. Pe site-ul lor veți vedea poze cu deliciile lor și veți putea să vă alegeți cu ușurință prânzul sau cina.

Adresă: Strada Horea 32, Cluj-Napoca

Telefon: 0364 566 713

Orar comenzi: 09:00-22:00

 

Așadar, dacă sunteți cazați la pensiunea Mioval și sunteți în căutarea unor experiențe gastronomice de neuitat, aceste restaurante merită să fie incluse pe lista voastră de opțiuni. De la preparate tradiționale românești la bucătăria internațională, de la localuri rustice până la cele mai rafinate locuri, există ceva pentru toate gusturile și preferințele. Bucurați-vă de peisajul deosebit și savurați deliciile culinare ale regiunii la aceste restaurante recomandate, și nu veți fi dezamăgiți.