Târgul de Crăciun din Cluj

Cu spiritul sărbătorilor de iarnă apropiindu-se cu pași repezi, Clujul își deschide porțile către două târguri de Crăciun fermecătoare, transformând Piața Unirii și Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” în adevărate paradisuri festive. Cu organizarea și conceptul semnate de Untold, promițătorul eveniment va îmbina tradiția cu inovația, creând o experiență unică pentru clujeni și vizitatori.

Piața Unirii, începând cu 24 noiembrie, va găzdui „Planeta Crăciun”, un colț magic unde 75 de căsuțe iluminate și decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă îi vor încânta pe vizitatori. Aceste căsuțe vor adăposti preparate tradiționale, produse alimentare și ateliere pentru copii, oferind o gamă variată de bunătăți și cadouri pentru toate gusturile.

Printre atracțiile majore ale târgului se numără o scenă animată, pe care vor avea loc numeroase spectacole pe tot parcursul evenimentului, și o roată panoramică impresionantă, de unde vizitatorii vor putea admira în întregime splendoarea târgului. O atmosferă plină de magie și surprize va înconjura Piața Unirii până în data de 1 ianuarie 2024, oferind tuturor oportunitatea de a se bucura de farmecul sărbătorilor.

Pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, târgul de Crăciun va începe pe 1 decembrie, oferind clujenilor și vizitatorilor o altă perspectivă asupra sărbătorilor. Aici, 15 căsuțe vor adăposti delicatese tradiționale și produse de calitate superioară, completând atmosfera cu arome îmbietoare și tentante.

Un patinoar amenajat special va fi o atracție principală, transformând târgul într-un loc de bucurie și distracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. O scenă destinată spectacolelor tematice de sărbători va completa atmosfera magică, iar un carusel impresionant va aduce nota de adrenalină în această călătorie festivă.

Anunțul că UNTOLD va organiza cele două târguri de Crăciun în Cluj-Napoca pentru următorii 5 ani adaugă o notă de anticipare și entuziasm. Untold a promis un concept magic, plin de zâmbete, personaje noi și aventuri peste aventuri pentru acest an și pentru următorii ani. Clujenii sunt invitați să se alăture acestei călătorii și să descopere bucuria sărbătorilor într-un mod unic și inedit.

Cu cele două târguri de Crăciun organizate în Piața Unirii și pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, Cluj-Napoca se pregătește să devină un oraș al magiei și al bucuriei în această perioadă festivă. Cu căsuțele strălucitoare, spectacolele captivante și aroma îmbietoare a tradițiilor de iarnă, clujenii și vizitatorii vor avea oportunitatea de a crea amintiri de neuitat și de a se bucura împreună de farmecul Planetei Crăciun. Cu noul concept propus de UNTOLD, evenimentul promite a fi mai captivant și mai surprinzător ca niciodată, invitând pe toată lumea să se alăture acestei călătorii magice prin sărbători.

Tu vei vizita târgul de Crăciun din Cluj?